• 8500 Pápa Március 15. tér 13-14. Pf. 141.
  • +36 89 312 331

Teológusnap a pápai gyülekezetben

Teológusnap a pápai gyülekezetben

A Pápai Református Teológiai Akadémia tanárai és hallgatói teológusnapon vettek részt a pápai gyülekezetben 2023. április 23-án.

Igét hirdetett Dr. Petró László docens, a liturgiában Albert Adrienn teológushallgató igeolvasással, Tatai Márta teológushallgató imádsággal szolgált.

Az igehirdetés előtti imádság itt olvasható:

Kegyelmes Istenünk, szerető és gondviselő Atyánk!

Köszönjük az új napot, amire felébredhettünk, köszönjük, hogy arra indítottad a szívünket, hogy ma is eljöjjünk a templomba, hogy a gyülekezet közösségében hallhassuk a hirdetett Igét. Köszönjük Urunk, hogy a Pápai Református Teológia Akadémia minden tagja is otthont találhat a pápai gyülekezetben, köszönjük a kitárt kapukat és testvérek nyitott szívét is. Köszönjük Istenünk, hogy te olyan Isten vagy, aki Fiadban közel jöttél hozzánk, aki mindig meghallgatsz, ha imádkozunk és köszönjük, hogy te ma is szólni akarsz hozzánk. Kérünk, nyisd meg a szívünket és Szentlelked által adj értelmet és bölcsességet, hogy ne csak halljuk, de értsük is az Igét. Kérünk, segíts minket, hogy minden napunkon a te tanításod szerint tudjunk élni a te dicsőségedre és az emberek javára. Ámen.

Az istentisztelet a Pápai Református Egyházközség You Tube csatornáján tekinthető meg:

A pápai gyülekezet tagjai istentisztelet után ebéddel várták a hallgatókat. Köszönjük a szíves fogadtatást, kedves vendéglátást!

Szóljon hozzá