• 8500 Pápa Március 15. tér 13-14. Pf. 141.
  • +36 89 312 331

Szakirányú továbbképzési szakok lelkipásztorok számára a PRTA-n a 2021/2022-es tanévben

Szakirányú továbbképzési szakok lelkipásztorok számára a PRTA-n a 2021/2022-es tanévben

Szeretettel várjuk, azoknak a lelkipásztoroknak a jelentkezését, akik a lelkigondozás, illetve az igehirdetés szolgálatában szeretnék ismereteiket bővíteni és a lelkipásztori hivatás szakmai kompetenciáiban megújulva kívánnak helyt állni.


Szaklelkigondozó szakirányú továbbképzési szakra az vehető fel, aki MA szintű teológus-lelkészoklevéllel rendelkezik és lelkigondozói szolgálatához elmélyült képzést szeretne kapni.

Homiletikai szakirányú továbbképzési szakra az vehető fel, aki teológia mesterképzésben vagy teológia osztatlan szakon szerzett szakképzettséggel rendelkezik. A képzés célja, hogy a homiléta képesítéssel bíró lelkipásztorok, papok minden olyan feladatkörben, ahol az igehirdetés végzésének kiemelt jelentősége van, homiletikai ismereteikben és a keresztyén üzenet továbbadásának szakmai kompetenciáiban megújulva tudjanak helytállni.

A képzési idő szaklelkigondozó szakirányú továbbképzési szakon 4 félév, homiletikai szakirányú továbbképzési szakon 2 félév.

További információ:

Felvételizőknek

https://prta.etn.hu/informacio/minta_doboz.php

(A “válasszon képzés” fül alatt a megfelelő szakot kiválasztva, a “tárgyakkal mutat” ikonra kattintva olvasható az adott szak mintatanterve.)

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 19.
Szeretettel várjuk jelentkezését!

Szóljon hozzá