• 8500 Pápa Március 15. tér 13-14. Pf. 141.
  • +36 89 312 331

Dunántúli lelkésztovábbképző tanfolyam – „Az úrvacsora teológiája és liturgiája”

Dunántúli lelkésztovábbképző tanfolyam – „Az úrvacsora teológiája és liturgiája”

Szeretettel és örömmel értesítjük lelkipásztor testvéreinket, hogy ebben az esztendőben is megtartjuk tavaszi lelkésztovábbképző tanfolyamunkat! 

A továbbképzésnek a Pápai Református Teológiai Akadémia ad otthont 2024. május 23-24. között.

A továbbképzésre online lehet jelentkezni az alábbi űrlap segítségével:

https://docs.google.com/forms/d/1OlYewZ5qWd_bZWuRcRdHbhtHWdRgGcmYg-aAX74MNnM

Fontos, hogy azok is regisztráljanak az előadásokra, akik csak egy-egy előadásra tudnak eljönni, mert a megszerzett pontokat csak annak tudjuk érvényesíteni, aki az internetes űrlapon előre jelzi részvételét az előadásokon! Aki a tanfolyam teljes egészén részt vesz, 12 kreditet kap, az egyes előadások 2, illetve 1 kreditet érnek.


Szálláslehetőséget a Pápai Református Teológiai Akadémia kollégiumában tudunk biztosítani. A konferencia teljes költségéből szolgatársunkra háruló regisztrációs díjat, 5.000 Ft-ot, legyen szíves átutalni a Pápai Református Teológiai Akadémia bankszámlaszámára: OTP Bank 11748045-20043836
Kérjük, a közleményben tüntesse fel nevét és azt, hogy „lelkésztovábbképzés”.

A regisztrációs díjat minden jelentkezőnek be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy hány előadáson vesz részt, valamint hogy igénybe vesz-e szállást vagy étkezést.

Az étkezések a Refi Menzáján lesznek. Tisztelettel tájékoztatjuk az ételallergiásokat, hogy a konyha számunkra nem tud külön étkezést biztosítani. Elnézést kérünk ezért a kellemetlenségért.

A helyek korlátozott száma miatt a jelentkezéseket jelentkezési sorrendben, 2024. május 15., szerda 12 óráig tudjuk elfogadni.

A továbbképző programja letölthető itt:

Szóljon hozzá